Asfalt

Arkiv
 

 

 

Til grundejerne i

Grundejerforeningen Langekær

 

Renovering af asfalt i grundejerforeningen Langekær

Som vedtaget på vores generalforsamling den 8. marts 2016 skal vi have renoveret vores asfalt.

Arbejdet er sat til at begynde i uge 23 og vil strække sig over ca. 4-5 uger, så det vil være fuldført inden de fleste går på sommerferien.

 

Vi ved god, at nogle har fået det med meget kort varsel, men det var desværre ikke muligt for entreprenøren, at udfører det senere på året.

 

Arbejdet bliver udført af entreprenør Georg Jørgensen.

 

Tidsplanen for asfaltarbejdet ser ud som følger:

 

Vægten udføres 8-9 Juni.
Der startes med opretning af dæksler og brønde mandag og tirsdag.

 

Skorpionen udføres 10+13+14 juni.
Ligeledes opretning af brønde og dæksler et par dage før.

 

Vandmanden udføres 21-22-23-24 juni.
Ligeledes opretning af brønde og dæksler et par dage før.

 

Krebsen udføres 4-5-6 juli.
Ligeledes opretning af brønde og dæksler et par dage før.

 

Fiskene udføres 7-8 og 11 juli.
Ligeledes opretning af brønde og dæksler et par dage før.

 

Vigtigt under!

Det er vigtigt at p-pladserne er tomme når asfalt firmaet kommer, så alle bedes flytte deres biler fra de p-pladser hvor der bliver skiltet med at der asfalteret. Husk, der må ikke parkeres på stamvejene og græsplænerne.

Entreprenøren sætter skilte op dagen før de kommer og asfalterer, så alle kan se, hvor de kommer og laver arbejdet, og nå at reagerer på det. I fald der er biler, motorcykler, trailer, campingvogne, både og lignende der ikke er fjernet, har entreprenøren bemyndigelse til at flytte disse på ejers regning og ansvar.

Firmabiler og varevogne bedes parkeret uden for Grundejerforeningens p-pladser så længe arbejdet står på, og IKKE på stamvejene, da disse skal holdes fri så entreprenøren, renovations bilen, udrykningskøretøjer m.m. kan komme forbi.

 

Vigtigt efter!

For at undgå mærker i den nye asfalt, må der i en periode på 3 måneder ikke parkeres køretøjer som har støtteben, f.eks. campingvogne, motorcykler og lignende, da dette vil give mærker. Såfremt man har større trykfordelings plader til at ligge under støttebenene, vil det være muligt at parkere efter kortere tid.

Ligeledes må der ikke opsættes containere eller blive leveret tunge varer i en periode på 3 måneder.

Det bør bemærkes at frihøjden i carportene bliver 2-3 cm lavere, så hvis man har en høj bil bør man være opmærksom på dette.

Ligeså snart entreprenøren er færdig med en p-plads, er den som udgangspunkt klar til brug, og det er ikke nødvendigt at vente med at parkerer med almindelig personvogn under 3.500 kg. Husk dog, at tunge køretøjer og køretøjer med støtteben bedes vente.

 

Med venlig hilsen

 

Grundejerforeningen Langekær

Bestyrelsen