Arealer omkring husene og 4-kanterne

Nyheder

Bestyrelsen har fået en del henvendelser fra grundejerne omkring vedligeholdelse af de små 4-kanter
mellem husene og arealerne omkring ens eget hus.

I henhold til tidligere beslutninger helt tilbage til 1970’erne skal grundejerne selv vedligeholde 4-kanterne
og derfor vil bestyrelsen opfordre til at I taler sammen og fordeler opgaverne. Det er jo en god anledning til at mødes til noget hygge. Og hvem tager initiativet? Det gør du såmænd – ellers sker der jo aldrig noget. Den firkant jeg selv repræsenterer har 6 store arrangementer om året. Det er sommerfester, skovture, fisketure, praktisk dage, julearrangement og Skt. Hans bål. Så selv om vi er meget forskellige kan det sagtens lade sig gøre.

I forhold til arealerne rundt om en eget hus, så tilhører disse som bekendt Grundejerforeningen, men det er den enkelte grundejers ansvar at der se pænt ud. Ligesom det er jeres pligt at rydde sne, er det også jeres pligt at holde arealerne ryddet både for jeres egne ting men også for beplantning mm. Mange steder er der rigtig pænt, men der er også steder som virkelig trænger til en kærlig hånd.

Og så lige en sidste ting. Det er ikke tilladt at placere udendørsunit til varmeblæsere på grundejerforeningens arealer. Derfor skal disse placeres i egen have. Overtrædelse af dette vil medføre en anmeldelse til kommunen med påbud om at fjerne denne unit. Og for en god ordens skyld er det ikke tilladt at trække el-kabler fra eget hus til carportene. Carporte og flisearealerne tilhører ligeledes Grundejerforeningen i henhold til lokalplanen og deklarationerne.

mvh
Bestyrelsen